نشست مشترک گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با دانشگاه فرهنگیان و حوزه علمیه به مناسبت روز جهانی غذا
نشست مشترک گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با دانشگاه فرهنگیان و حوزه علمیه به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدا، میترا جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت بیان داشت: نشست مشترک دانشگاه فرهنگیان و مرکز حوزه های علمیه شمال خوزستان به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه دانشجویان برگزار شد.
وی افزود: در ابتدای این جلسه ضمن بیان گزارشی از اقدامات اموزشی و بازدید ها و نمایشگاهها و برپایی ایستگاهها و کمپین و...در قبل از کرونا و عدم قطع اموزش ها در دوران کرونا در قالب وبینار و دیگر فعالیت ها به لزوم تقویت تفاهم نامه مشترک با این مراکز علمی به تحلیل شاخص های تغذیه ای در گروه سنی جوانان تاکید شده و با توجه به میزان پیشروی شاخص های چاقی ، اضافه وزن، فشار خون، دیابت و سایر بیماری های مرتبط با تغذیه، راهکارهایی در خصوص ضرورت ارتقاء دانش تغذیه ای دانشجویان در پیشگیری و کنترل این بیماری ها ارائه شد.
جودکیان در پایان گفت: در انتهای جلسه مدعوین ضمن اظهار خرسندی از برنامه های پیشین و استقبال کم نظیر دانشجویان در سالهای گذشته، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص بهبود و تقویت اجرای تفاهم نامه مطرح و مصوباتی در این خصوص جهت اجرا در سال تحصیلی جاری به تصویب رسید.
نظر دهید