• // - 09:19
  • بازدید: 725
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان دزفول: توصیه می شود، همه ما به غذاهای روزانه خود، مقداری سبوس اضافه نمائیم.

زینب رفعت پناه کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت دزفول با اشاره به نقش موثر سبوس در حفظ سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن خصوصا دیابت، از شهروندان خواست تا مصرف غلات تصفیه شده و نان های تهیه شده از آرد سفید را کاهش دهند.

زینب رفعت پناه کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت دزفول با اشاره به نقش موثر سبوس در حفظ سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن خصوصا دیابت، از شهروندان خواست تا مصرف غلات تصفیه شده و نان های تهیه شده از آرد سفید را کاهش دهند. 
 
ایشان اظهار داشت: سبوس گندم یا سبوس برنج که متاسفانه در غلات تصفیه شده و آردهای سفید، جداسازی و دور ریخته می شوند، علاوه بر داشتن فیبر بالا در پیشگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش موثر بوده و سبب کنترل سطح قند و چربی خون می شود. 
 
 رفعت پناه ادامه داد: علاوه بر این، سبوس، منبع بسیار خوبی از ریزمغذی ها بخصوص آهن، منیزیوم و ویتامین های گروه B هستند که در سلامت پوست و مو نقش دارند.
 
 بنابراین توصیه می شود در جهت کنترل وزن و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن، غلات تصفیه شده و نان های سفید را از رژیم غذایی خود حذف و نان های سبوس دار را جایگزین نموده و یا سعی نمائیم در وعده های غذایی خود، مقداری سبوس به غذاهای روزانه اضافه کنیم.
 
 شایان ذکر است: با توجه به نقش موثر تغذیه سالم در حفظ و تامین سلامت، یکی از روزشمار های هفته سلامت به عنوان نقش مردم، مسئولین و سازمان های مردم نهاد در تغذیه سالم از سفره تا مزرعه نامگذاری شده بود.
  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 12542
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید