روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول
در محرم و صفر ۱۴۰۲، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول ۱۶۳۴ بازدید از مواکب، هیئت ها و اماکن متبرکه بعمل آوردند.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گزارش داد: در محرم و صفر ۱۴۰۲، تعداد ۱۶۳۴ بازدید از مواکب، هیئت ها و اماکن متبرکه توسط بازرسان بهداشت محیط بعمل آمد.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گزارش داد: در محرم و صفر ۱۴۰۲، تعداد ۱۶۳۴ بازدید از مواکب، هیئت ها و اماکن متبرکه توسط بازرسان بهداشت محیط بعمل آمد.
غلامرضا زادمهر در تشریح این گزارش گفت: علاوه بر اینکه مجموعه مرکز بهداشت دزفول هر ساله قبل از آغاز مراسم های عزاداری، به منظور حفظ سلامت عزاداران، دوره های آموزشی ویژه مواکب و هیئت ها، رابطین سلامت و عموم مردم برگزار می نماید، کارشناسان بهداشت محیط نیز طبق یک برنامه زمان بندی و بر اساس چک لیست های وزارتی، اقدام به بازرسی از مواکب، هیئت ها نموده و بر روند اجرای شیوه نامه های برگزاری مراسم ها نظارت می کنند.
زادمهر افزود: در این بازدید ها، ۴۲۴۳ مورد ارزیابی سلامت آب آشامیدنی، ۲۹۴ مورد سنجش پرتابل مواد غذایی (بررسی روغن، دما و ید مواد غذایی)، انجام شده و در این بازه زمانی در بازدید از اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، تعدادد ۸۷ اخطاریه صادر و ۱۴ واحد صنفی پلمب شده است.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول ضمن اعلام سامانه تلفنی ۱۹۰ (سامانه تلفنی رسیدگی به شکایات بهداشتی) و درخواست از مردم جهت طرح شکایات بهداشتی از اصناف به این سامانه، گفت؛ در ماه های محرم و صفر ۲۲ مورد شکایت مردمی در این سامانه ثبت شده است که پس از دریافت شکایات، این گزارش ها رسیدگی و پیگیری شدند.
نظر دهید