روابط عمومی معاونت بهداشت
جلسه ی تحلیل و تفسیر شاخص های عملکردی تغذیه شهرستان در معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جلسه ی تحلیل و تفسیر شاخص های عملکردی تغذیه در سال 1401 با حضور مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و سایرکارشناسان تغذیه معاونت بهداشت، ستادمرکز بهداشت شهرستان و مراکز خدمات جامع سلامت در تاریخ6/3/1401 برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه مهندس جودکیان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کارشناسان تغذیه، توجه به شاخص های عملکردی تغذیه در تمام گروه های سنی را به صورت فصلی و سالانه جهت ارزیابی عملکرد و بهبود ارائه ی خدمات و مشاوره ی تغذیه به گروه های هدف ضروری دانست. در ادامه ی جلسه به مقایسه ی شاخص ها به ویژه بیماری های مرتبط با تغذیه ( دیابت و پره دیابت ، فشارخون ، پروفایل چربی خون ، اضافه وزن، چاقی ) و سوتغذیه همچنین روند وزن گیری مادران بارداردر جمعیت تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت به صورت تفکیک شده با شاخص های کشوری و دانشگاه های قطب پرداخته شد.
دستاورد نهایی این شاخص ها درسال 1400 و 1401، ارتقاء کیفی و کمی در شاخص های مرتبط با تغذیه در سال 1401 نسبت به 1400 مشاهده بود که حاصل زحمات کارشناسان تغذیه متمرکز در مراکز شهری و ارائه مشاوره های تخصصی به گروه های سنی هدف می باشد.
در انتهای جلسه ضمن ارائه برنامه های اتی گروه بهبود تغذیه در راستای افزایش خدمات مشاوره ، کارشناسان تغذیه مراکز محیطی و ستاد مرکز بهداشت نیز مطالبی پیرامون مشکلات موجود بویژه فرایند ارجاع را مطرح نمودند .
نظر دهید