روابط عمومی معاونت بهداشت
تصویب تولید نان کامل و با کیفیت در دزفول در اولین جلسه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان
اولین جلسه برون بخشی بهبود کیفیت و سلامت نان، در راستای سند ملی امنیت غذا و تغذیه با مدیریت ریاست مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد و با حضور فرمانداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین بهداشت، غذا و داروی دانشگاه و سایر ادارات مرتبط در زنجیره گندم، آرد و نان برگزار شد.
در این جلسه ضمن اشاره به پویش ملی سلامت و تاکید بر نقش نان کامل در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، اساتید محترم مرکز تحقیقات مشهد و البرز و همچنین مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد نتایج تحقیقات علمی و بازرسی میدانی و نمونه برداری از آرد نانوایی ها و کارخانه آرد شهرستان را ارائه نموده و بیان نمودند گندم و آرد دزفول از بهترین نوع گندم و آرد تولیدی در کشور و استان میباشد ولی برای تولید نان با کیفیت لازم است نگهداری آرد و فرایند پخت نان در نانوایی ها ارتقاء یابد. سپس هریک از نمایندگان ادارات ذیربط چالش ها و نقطه نظرات خود را در این خصوص بیان نمودند.
مهندس افشه رئیس دبیرخانه ساغ دانشگاه ضمن ارایه خلاصه ی سند ملی امنیت غذایی؛ برضرورت پخت نان کامل و با کیفیت در نانوایی ها تاکید کرده و در ادامه مقرر شد پس از نشست فنی و تخصصی به منظور تنظیم فرآیند و رفع موانع موجود؛ به زودی تولید نان کامل و با کیفیت در ۱۰ نانوایی منتخب به مرحله اجرا برسد.
#به_پویش_سلامت_بپیوندیم