• // - 08:46
  • بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذا گرامی باد

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذاست. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند.

به گزارش خبرنگار وبدا میتراجودکیان کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت ضمن بزرگداشت این روز بیان داشت که اقدامات مختلفی در راستای شعار روز جهانی امسال"آب زندگیست، آب غذاست ، هیچکسی را محروم نکنید." در سطح ستاد مرکز بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان انجام میگیرد؛ از جمله آموزش کارکنان ادارات، دانش آموزان در مدارس و سایر افراد مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری، برگزاری ایستگاه سلامت، طراحی رسانه های آموزشی تغذیه از جمله پوستر، عکس نوشته و.. جهت ارسال در گروه های مجازی جمعی، اجرای برنامه رادیویی و...
 
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه گفت: آب برای حیات روی زمین ضروری است. بیش از 50 درصد از بدن ما را تشکیل می دهد و حدود 71 درصد از سطح زمین را پوشش می دهد. رشد سریع جمعیت، شهرنشینی، توسعه اقتصادی و تغییرات آب و هوایی منابع آبی سیاره را تحت فشار فزاینده ای قرار می دهد.
 
در عین حال، منابع آب شیرین به ازای هر نفر در دهه های گذشته 20 درصد کاهش یافته است و دسترسی و کیفیت آب به دلیل چندین دهه استفاده و مدیریت نامناسب، استخراج بیش از حد از آب های زیرزمینی، آلودگی و تغییرات آب و هوایی به سرعت در حال بدتر شدن است.
مهندس جودکیان در ادامه افزود:
تنوع سیستم های غذایی آبزی آنها را به منبعی منحصر به فرد و ضروری برای تغذیه و امنیت غذایی تبدیل می کند. غذاهای آبزی به دلیل داشتن مواد مغذی ضروری غنی مانند اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها و مواد معدنی که برای سلامت انسان حیاتی هستند، برای مبارزه با سوء تغذیه شناخته می شوند. حفظ و حراست از این اکوسیستم‌های آبی و گونه‌هایی که از آنها حمایت می‌کنند، تنها یک مسئولیت نیست، بلکه یک ضرورت برای رفاه سیاره ما و ساکنان آن است.
 
ما با هم می‌توانیم برای آینده غذا، مردم و کره زمین اقدامات حفاظت از آب انجام دهیم و آینده غذایی بهتر و پایدارتری را برای همه ایجاد کنیم.
ایشان در ادامه به چند نمونه از اقداماتی که برای حفاظت از آب می توانیم انجام دهیم اشاره نمودند:
از یک رژیم غذایی مناسب برای آب پیروی کنید، بیشتر غذاهای تازه بخورید، ضایعات غذایی خود را کاهش دهید، درمصرف آب صرفه جویی کنید.
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 15673
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید