آغاز طرح نوروزی تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی از مراکز و اماکن عمومی دزفول
دکتر عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خبر داد در این طرح ۴۰ روزه (از ۱۵اسفند تا۲۵ فروردین۱۴۰۳) که امسال با ماه مبارک رمضان نیز تلاقی دارد، کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه علاوه بر بازدید روتین روزانه،از ساعت 8 صبح تا ساعاتی بعد از اذان مغرب، به صورت فشرده نظارت بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را خواهندداشت.
دکتر عصار افزود در طول این طرح از 3500 واحد صنفی و 130 سامانه آبرسانی،کلیه کمپهای نوروزی، مراکز تولید و عرضه زولبیا و بامیه ، مساجد و نیز پایانه های مسافر بری بازدید بهداشتی به عمل خواهد امد.
این طرح با مشارکت 38 کارشناس بهداشت محیط در حوزه تحت نظارت معاونت بهداشت در قالب اکیپهای دو نفره فعالیت خود را اغاز نمود.
شهروندان و مسافران عزیز می توانند در صورت هرگونه شکایت بهداشتی و یا عدم رعایت بهداشت فردی توسط کارکنان مراکز تهیه توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با تلفن 190 تماس بگیرند تا در اسرع وقت به شکایات آنها رسیدگی گردد.