• 1403/12/25 - 10:15
  • بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

تلاش مستمر و کشیک کارکنان بهداشت محیط در ماه رمضان و تعطیلات نوروزی برای حفاظت از سلامت شهروندان

دکتر عصار معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان این خبر عنوان کرد: متصدیان مواد غذائی طبق قانون باید قبل از شروع عرضه هر گونه مواد غذائی، شرایط و امکانات بهداشتی متناسب را مهیا کنند.
 
وی افزود: طبق قانون کلیه کارکنان مراکز تهیه و عرضه مواد غذائی باید بهداشت محل کسب، مواد غذائی و بهداشت فردی را رعایت کرده و نسبت به اخذ کارت تندرستی و گذراندن دوره بهداشت عمومی اقدام نمایند.
 
 وی همچنین خبر داد بازرسین بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی و رمضان، از ۱۱ اسفند لغایت ۱۵ فروردین در تمام ایام هفته حتی در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح لغایت ٢٤ با بازرسی مرتب و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماکن عمومی با تمام توان، از تندرستی مردم و مسافرین محافظت کرده و موارد تهدید سلامت علیه مردم که در اثر نا آگاهی و یا در مواردی سودجویی برخی متخلفین رخ میدهد را رفع کرده و در صورت مشاهده نواقص بهداشتی اقدام قانونی را به عمل می آورند.
 
دکتر عصار در پایان از همشهریان خواستند درصورت مشاهده هرگونه نواقص بهداشتی گزارشات خود را از طریق سامانه شکایات بهداشتی  ۱۹۰ اعلام نمایید.
 
‌#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 18648
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی

تصاویر