• 1405/02/27 - 11:22
  • بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

۲۷ اردیبهشت روز جهانی فشار خون؛ فرصتی برای آگاهی حداکثری: ۴۶ درصد افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نیستند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، با اعلام این خبر گفت: فشارخون بالا یکی از مهم‌ترین عوامل خطر قابل پیشگیری بیماری‌های قلبی عروقی است و روز جهانی آن، فرصت ارزشمندی جهت افزایش آگاهی عمومی، تقویت تشخیص و کنترل این بیماری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر لیلا محبی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، با اعلام این خبر گفت: 

 فشارخون بالا یکی از مهم‌ترین عوامل خطر قابل پیشگیری بیماری‌های قلبی عروقی است و روز جهانی آن، فرصت ارزشمندی جهت افزایش آگاهی عمومی، تقویت تشخیص و کنترل این بیماری است.

 وی در ادامه افزود: به‌دلیل شرایط پراسترس ناشی از جنگ و بحران و تغییرات سبک زندگی مردم مانند کاهش فعالیت بدنی، مصرف بیشتر دخانیات و تغییر الگوی تغذیه، لزوم توجه به پیشگیری و کنترل فشارخون نسبت به گذشته بیشتر شده است.

 دکتر محبی همچنین گفت: تاکنون با تلاش تیم‌های سلامت، حدود ۲۸ هزار بیمار مبتلا به فشارخون بالا در دزفول شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفته‌اند.

 وی همچنین با تاکید بر اهمیت پیشگیری از خطاهای دارویی در بیماران مسن گفت: جعبه تقسیم دارو یکی از مؤثرترین راهکارها برای کاهش اشتباهات دارویی است و بهره‌گیری از ابزارهای یادآوری مانند زنگ هشدار تلفن همراه یا ساعت، به جلوگیری از فراموشی مصرف دارو کمک می‌کند. همراهی خانواده در تنظیم داروها، یادآوری زمان مصرف و بررسی وضعیت فرد، به‌ویژه در افرادی که مشکلات حافظه دارند ضروری است.

 معاون بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: غربالگری فشارخون بالا در مراکز خدمات جامع سلامت رایگان است و توصیه می گردد افراد بالای ۱۸ سال فرصت ارزیابی فشارخون خود را از دست ندهند.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، شعار امسال روز جهانی فشارخون «فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم» اعلام شده است.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 20473
کلمات کلیدی
شادی ذاکرزاده

شادی ذاکرزاده