رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
نخستین آزمون صلاحیت حرفهای پرستاران در دزفول برگزار شد
رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: برای اولین بار آزمون صلاحیت حرفهای پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

امروز پنجشنبه (سوم مهرماه 1404) به گزارش خبرنگار اداره پرستاری، مریم نعمانی اظهار داشت: آزمون امروز به عنوان دهمین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران در کشور و اولین آزمون دانشگاهی با هدف ارزیابی شایستگیهای علمی و مهارتی پرستاران و ارتقای کیفیت خدمات مراقبتی برگزار گردید.
رئیس اداره پرستاری دزفول افزود: این آزمون با حضور 282 نفر از کارشناسان پرستاری، هوشبری و اتاق عمل واجد شرایط برگزار شد تا شرکتکنندگان توانمندیهای خود را در زمینه ی دانش بالینی و مهارتهای عملی به نمایش بگذارند.
مدیر پرستاری دزفول بیان کرد: در این آزمون، داوطلبانی از شهرستان های همجوار و سایر دانشگاه های استان خوزستان و لرستان شرکت نمودند.
نعمانی در پایان ضمن قدردانی از همکاری کلیه اعضاء هیئت اجرایی و حراست دانشگاه گفت: در سال های گذشته کلیه داوطلبان واجد شرایط جهت شرکت در این آزمون می بایست به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به عنوان قطب چهارم مراجعه می نمودند.
این آزمون با همت و همکاری مشترک معاونت آموزشی و اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول در روز پنجشنبه سوم مهرماه 1404 در معاونت آموزشی برگزار شد.
نظر دهید