• // - 12:40
  • بازدید: 424
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

مشارکت همه جانبه جامعه، کلید طلایی کنترل همه گیری کووید 19

رئیس مرکز بهداشت دزفول در گفتگویی اظهار داشت، بیماری کووید 19 در حال حاضر در دزفول کنترل شده است و این مهم علاوه بر تلاش های مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان و سایر ادارات/ارگانها، مرهون زحمات بی دریغ داوطلبان سلامت، سفیران سلامت و نیروهای هلال اهمر، بسیجی و جهادی می باشد.

رئیس مرکز بهداشت دزفول در گفتگویی اظهار داشت، بیماری کووید 19 در حال حاضر در دزفول کنترل شده است و این مهم علاوه بر تلاش های مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان و سایر ادارات/ارگانها، مرهون زحمات بی دریغ داوطلبان سلامت، سفیران سلامت و  نیروهای هلال اهمر، بسیجی و جهادی می باشد.

دکتر شفیعی نیا، ادامه داد، نقش مشارکت جامعه و داوطلبان سلامت در برنامه های سلامت محور از دید سازمان بهداشت جهانی نیز پنهان نمانده و هر ساله 14 آذر به عنوان روز جهانی داوطلب نامگذاری می شود که در این روز از تلاش های این دوطلبان در سراسر جهان تقدیر بعمل می آید.

وی افزود: از ابتدای کووید 19 دواطلبان و سفیران سلامت، نیروهای بسیج و جهادی و هلال احمر پا به پای مدافعان سلامت در طرح های مختلف مانند طرح شهید سلیمانی (تیم های مراقبتی، نظارتی و حمایتی) و طرح واکسیناسیون مشارکت داشته اند، چه بسا اگر تلاش های این عزیزان نبود، کنترل بیماری در شهرستان میّسر نمی شد.

در خاتمه این گفتگو، رئیس مرکز بهداشت دزفول از تلاش های همه ارگانها، خیرین سلامت و این نیروهای داوطلب تقدیر کرد و تندرستی و توفیق روز افزون این عزیزان را از خداوند مسئلت نمود.

گفتنی است شعار امسال روز جهانی داوطلب، "مشارکت همه جانبه جامعه، کلید طلایی کنترل همه گیری کووید 19"  می باشد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 11828
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید