• 1404/04/30 - 11:55
  • بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

قریب به ۱۰۰ درصد کودکان زیر ۲ سال دزفول در سال جاری در برابر بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن، ایمن شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، محسن پدرام‌فر، مسئول واحد بیماری‌های واگیردار این مرکز، از پوشش نزدیک به صد درصدی واکسیناسیون کودکان زیر ۲ سال در سال جاری در شهرستان دزفول خبر داد و این موفقیت را نتیجه تلاش‌های مستمر تیم سلامت، همراهی والدین و برنامه‌ریزی منسجم شبکه بهداشتی دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، محسن پدرام‌فر، مسئول واحد بیماری‌های واگیردار این مرکز، از پوشش نزدیک به صد درصدی واکسیناسیون کودکان زیر ۲ سال در سال جاری در شهرستان دزفول خبر داد و این موفقیت را نتیجه تلاش‌های مستمر تیم سلامت، همراهی والدین و برنامه‌ریزی منسجم شبکه بهداشتی دانست.

 

وی با بیان اینکه واکسیناسیون یکی از مؤثرترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های عفونی دوران کودکی است، اظهار داشت: ایمن‌سازی در برابر بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن، پس از تأمین آب آشامیدنی سالم، بیشترین نقش را در کاهش مرگ‌ومیر به‌ویژه در میان کودکان و افزایش امید به زندگی ایفا کرده است.

 

پدرام‌فر با اشاره به دستاوردهای برنامه توسعه ایمن‌سازی طی سه دهه اخیر گفت: اجرای برنامه واکسیناسیون به شکل منظم و گسترده در کشور، باعث کنترل و کاهش چشمگیر بسیاری از بیماری‌های خطرناک دوران کودکی شده است. در حال حاضر تمامی کودکان کشور در برابر بیماری‌های سل، هپاتیت B، فلج اطفال، دیفتری، سیاه‌سرفه، کزاز، هموفیلوس آنفلوانزای نوع B، سرخک، سرخجه و اوریون ، پنوموکوک و روتاویروس واکسینه می‌شوند.

 

وی افزود: در شهرستان دزفول نیز با تلاش مداوم بهورزان، مراقبین سلامت و تیم‌های سیار فعال در مناطق دورافتاده و عشایری، واکسیناسیون کودکان بدون وقفه و بر اساس تقویم ایمن‌سازی ملی در حال انجام است. این پوشش گسترده واکسیناسیون، دزفول را در زمره شهرستان‌های پیشرو و دانشگاه علوم پزشکی دزفول را در میان دانشگاه‌های برتر کشور از نظر پوشش واکسیناسیون کودکان قرار داده است.

 

مسئول واحد بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت دزفول در ادامه با تأکید بر لزوم اعتماد عمومی به نظام سلامت اظهار داشت: از خانواده‌ها درخواست می‌شود به شایعات غیرعلمی در فضای مجازی توجه نکنند و برای انجام واکسیناسیون فرزندان خود، طبق برنامه اعلام‌شده به نزدیک‌ترین واحد بهداشتی محل سکونت مراجعه کنند.

 

پدرام‌فر در پایان خاطرنشان کرد: تداوم این روند نیازمند همکاری خانواده‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و پیگیری مستمر مراکز بهداشتی است تا بتوان سلامت نسل آینده را بیش‌ازپیش تضمین کرد

  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 19074
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش