مدیرگروه بهبود تغذیه
عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط با تغذیه
مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بیان کرد: مصرف مقادیر بالای چربی اشباع و ترانس،ز عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهندس جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، درخصوص یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بیان کرد:
️مصرف مقادیر بالای چربی اشباع و ترانس،دریافت ناکافی از گروه های غذایی غلات کامل،حبوبات و فیبر از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می باشد.