• // - 07:53
  • بازدید: 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشت

سلامت جوانان با رویکرد تغذیه سالم زمینه ساز پیشگیری از بیمارهای دوران میانسالی و سالمندی

در راستای تداوم و توجه آموزشهای تغذیه و پیشگیری از عوامل خطر ساز بیماریها ی مرتبط نشستی مورخ 11/9/1402 با نمایندگان 7 دانشگاه در سراسر شهرستان دزفول در معاونت بهداشت تشکیل شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول ، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت خانم جودکیان ضمن ارائه شاخص های این گروه سنی (29-18 ) بویژه روند روبه افزایش چاقی که خود مولد بیمارهاست بیان کرد: تغذیه سالم و آموزه هایی در این خصوص و نیز رعایت موازین بهداشتی و بهبود کیفیت غذا و همچنین پیروی ازالگوی غذایی مناسب ، 1- جهت تامین انرژی 2- اطمینان از دریافت ریزمغذی ها به منظور پیشگیری از دیابت ، فشار خون ، دیس لیپیدمی – و... باید مورد توجه قرار گیرد و بدانیم که با نگرش و بهره مندی از تغذیه سالم 80 درصد دیابت و فشار خون قابل کنترل است.
 
مهندس جودکیان افزود طبق مطالعات انجام گرفته در طیفی از دانشجویان میزان کمبود ویتامین های A-C-E و اسید فولیک و Ca - fe–mg-k در مقایسه با RDA ( نیاز روزانه ) ناکافی و در سطح نامطلوبی قرار دارد و به نظر می رسد برای جامعه فعال و پویا و مولد ،  فرصتهایی برای افزایش دانش تغذیه ازجانب مسئولین دانشگاهها با تمرکز بیشتری فراهم گردد.    
 
این معاونت برای این جمعیت مستقر در دانشگاهها که به سختی راهی مراکز خدمات جامع سلامت می شوند آمادگی خود را جهت ارائه آموزشهای فوق الذکراعلام می دارد . 
  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 15995
کلمات کلیدی
محمدمهدی محمودی

محمدمهدی محمودی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید