• // - 09:20
  • بازدید: 625
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرکز بهداشت دزفول

جلسه توجیهی اولین دوره کاردانی بهورزی بهورزان شاغل

با توجه به شروع اولین دوره آموزش کاردانی بهورزی بهورزان شاغل ، جلسه توجیهی با حضور 19 نفر از پذیرفته شدگان و مدعوین محترم در سالن معاونت بهداشتی برگزار گردید.

با توجه به شروع اولین دوره آموزش کاردانی بهورزی بهورزان شاغل ، جلسه توجیهی با حضور 19 نفر از پذیرفته شدگان و مدعوین محترم در سالن معاونت بهداشتی برگزار گردید . در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر شفیعی ریاست محترم مرکز بهداشت ضمن تبریک به تمام پذیرفته شدگان ، با بیان اینکه بهورزان از مهمترین و اصلی ترین بازوهای توانمند نظام سلامت هستند ، دوره کاردانی بهورزی را فرصتی مغتنم برای کسب مهارتهای جدید و کارآمد و به کار گیری آن در ارائه خدمات و ارتقاء شاخصها  برشمرد و خاطر نشان کرد با فراهم آوردن زیر ساختهای کافی بستری مناسب چهت توسعه این فرایند که همان نیل به اهداف مقدسه نظام سلامت است به عمل خواهد آمد . در ادامه جناب مهندس جعفری نیا معاون فنی مرکز بهداشت از تلاش بی وفقه و خستگی ناپذیر بهورزان در تمامی فعالیتهای گذشته در طرح فشار خون ، بیماریابی ها و سایر فعالیتهایی از این دست و اکنون در اپیدمی کووید  19 که بسیار خوش درخشیدند تشکر و قدردانی کرد .

جناب آقای خسروتاج کارشناس مسئول آموزش بهورزی و خانم کریمی مسئول مرکز بهورزی و آموزش کارکنان نظام سلامت شهرستان ، پیشینه ای از سه دهه فعالیتهای بهورزی و ورود نسل جدیدی از بهورزان ، شیوه آموزشی این دوره که مجازی بوده و در برخی دروس حضوری برگزار می شود مطالبی ایراد نمودند . در ادامه کوریکولوم آموزشی ، واحدهای درسی ، دروس اخذ شده عمومی نخصصی و پایه به همراه سی دی آموزشی از مطالب ترم اول به طور کامل توسط خانم یزدی مربی بهداشت خانواده بیان شد.

مرکز آموزش بهورزی از حضور سرکار خانم ها سبز قبایی مدیریت محترم توسعه شبکه معاونت بهداشتی و پورخطیبی  رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت که در این جلسه شرکت کردند تشکر و قدردانی کرد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 11652
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید