معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان در معاونت بهداشت برگزار شد.
کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان با حضور مدیر گروه و کارشناسان مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت و همچنین کارشناسان ستادی شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند مورخه 5 خرداد 1397 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
کمیته درون بخشی هماهنگی برنامه ی سلامت ماه مبارک رمضان با حضور مدیر گروه و کارشناسان مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت و همچنین کارشناسان ستادی شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند مورخه 5 خرداد 1397 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
در این جلسه مهندس علی افشه مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و آروزی قبولی طاعات و عبادت همکاران محترم ، شرح وظایف ابلاغ شده از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در ماه مبارک رمضان را جهت حاضرین در جلسه شرح، و براجرای دقیق آن تاکید کرد.
در ادامه این جلسه محورهای برنامه های سلامت رمضان به شرح ذیل ارائه شد:
- کنترل و بازرسی از مراکز طبخ و عرضه شیرینی های سنتی از جمله زولبیا و بامیه
- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه
- کنترل و بازرسی از مراکز تهیه و طبخ مواد غذایی حساس از جمله رستوران ها و فست فودها به ویژه بعد از افطار
- کنترل و بازرسی مراکز و محلهای طبخ غذا جهت افطاری و سحری
- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل های برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شب های قدر
- کنترل دخانیات در کلیه محل ها و مراکز مورد بازرسی
- کنترل و بازرسی بهداشتی از سامانه های آبرسانی
- سنجش عوامل محیطی در بازرسی ها با تجهیزات سنجش پرتابل
- بازرسی بهداشتی مشترک با دستگاه ها و سازمان های مرتبط از جمله تعزیرات، سازمان صنعت ، معدن وتجارت و اتحادیه های مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم ، رستوران داران و چلوکبابی ها و کبابی ها و قنادی و شیرینی فروشی ها.

نظر دهید