روابط عمومی معاونت بهداشت
درج متون علمی ارسالی گروه بهبود تغذیه دانشگاه علومپزشکی دزفول در سایت دفتربهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص لبنیات

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه گفت: یکی از اولویت های آموزشی سند ملی شورای سلامت و امنیت غذایی توجه به مبحث مهم لبنیات می باشد .
در همین راستا گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه دزفول در راستای افزایش آگاهی عموم مردم، به ترجمه ۷متن علمی با موضوعات مختلف پرداخته است.
جهت مطالعه ی این مطالب می توانید به بخش تازه های تحقیقاتی غذا و تغذیه در سایت دفتر بهبود تغذیه مراجعه نمایید:
مصرف لبنیات و پیشگیری از سرطان
B2n.ir/e17001
مصرف لبنیات و پیشگیری از pcos
B2n.ir/j78855
تاثیر مصرف لبنیات در سلامت روان
B2n.ir/x00984
نقش لبنیات در بهبود کیفیت خواب
B2n.ir/s86458
پاسخ برخی از سوالات رایج در خصوص شیر و لبنیات
B2n.ir/n49066
آیا کودکان می توانند ماست بخورند؟
B2n.ir/w35230
ماست چه مدت می تواند بیرون از یخچال بماند؟
B2n.ir/h89765
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی