مرکز بهداشت شهرستان دزفول
راهکارهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی سنتی بررسی شد.
رضا پورآیین رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول ضمن اعلام این خبر هدف از تشکیل جلسه را افزایش روزافزون تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی عنوان نمودند.
جلسه بررسی راهکارهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی در تاریخ 22/8/97 ساعت 10 صبح با حضور نمایندگان معاونت های بهداشتی و غذا و دارو در سالن مدیریت مرکز بهداشت دزفول برگزار گردید . رضا پورآیین رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول ضمن اعلام این خبر هدف از تشکیل جلسه را افزایش روزافزون تولید و عرضه مواد غذایی سنتی و فاقد مشخصات بهداشتی عنوان نمودند. وی افزود: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان حسب وظیفه خود ضمن کنترل و نظارت و نمونه برداری با متخلفان برخورد قضایی می نمایند .


نظر دهید