معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در روزهای پایانی هفته غذا:
یکی از مدارس دخترانه دزفول میزبان همایش هفته غذا بود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در روزهای پایانی هفته غذا، مسئولین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول میهمان یکی از مدارس متوسطه دخترانه دزفول بودند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در روزهای پایانی هفته غذا، مسئولین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول میهمان یکی از مدارس متوسطه دخترانه دزفول بودند.
به نقل از گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،داود سلمان پور،در جمع دانش آموزان مدرسه متوسطه دخترانه فجر دزفول در هفته غذا اظهار داشت : شناخت و استفاده از غذاهای سالم، تضمین سلامت جامعه است و باید فرهنگ سازی و ترویج استفاده از غذاهای سالم را از مدارس و بخصوص از مقاطع پائین تحصیلی شروع کرد تا برای نسلهای آینده استفاده از غذاهای سالم و عدم مصرف بی رویه چربی،قند و نمک نهادینه شود و با این اقدام بتوان شعار پیشگیری بهتر از درمان است را محقق بخشیم.
دکتر سلمان پور غذاهای سالم و ناسالم را برای دانش آموزان توضیح داد و گفت: متأسفانه ذائقه خیلی از افراد جامعه تغییر کرده و بیشتر به سمت غذاهای آماده و فست فودها رو آورده اند.بیشتر غذاهای آماده از مواد اولیه بی کیفیت تهیه می شوند تا با هزینه کم مشتریان زیادی را جذب نمایند. ولی هوشیار باشید که هر غذای خوشمزه و ارزان صرفاً غذای سالم و مقوی نیست.مصرف بی رویه نمک،قند و چربی،کشور ما را در رده های بالای جهانی قرار داده است و این عوامل، بیماریهای غیرواگیر را افزایش داده و عامل بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و فشارخون می باشند.
دکتر داود سلمان پور دانش آموزان را به ورزش دعوت کرد و تشرح کرد : امروزه وسایل و امکاناتی از جمله رایانه،تبلت،اینترنت و ... همچنین فضاهای مجازی عواملی برای عدم تحرک فرزندانمان شده است و به همان نسبت مسئله ورزش کمرنگ تر شده است .علاوه بر این استفاده از فست فودها و غذاهای ناسالم،چاقی بین کودکان و نوجوانان را افزایش داده است .شما باید ورزش را سرلوحه کار خود قرار دهید تا بدنی سالم داشته باشید و بتوانید در درسهایتان موفق باشید.
در پایان از دانش آموزان سئوالاتی در خصوص مواد غذائی سالم و ناسالم مطرح گردید و به 10 نفر از آنها که پاسخ درست ارائه دادند هدایائی به رسم یادبود تقدیم گردید و همچنین در جمع صمیمی آموزگاران در دفتر مدرسه به پرسش ها و دغدغه های آنها پاسخ داده شد.
دیدار دوستانه معاون غذا و دارو به همراه، مدیر غذائی ،کارشناس غذائی و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو با بیش از 400 دانش آموز و آموزگار مدرسه متوسطه دخترانه فجر دزفول در صبح روز چهارشنبه 26 مهرماه سال جاری صورت گرفت.
نظر دهید