معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
کلیه داروخانه ها در طرح دارویار بازرسی شدند
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: با شروع طرح دارویار سازمان غذا و دارو، بازرسی های میدانی و مستمر از کلیه داروخانه های شهرستان دزفول و بیمارستان ها در اولویت های این معاونت قرار گرفت.

امروز چهارشنبه ( پنجم مردادماه 1401) به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،داود سلمانپور، اظهار داشت: با شروع طرح دارویار از پنجشنبه 23 تیرماه 1401 بازرسی های میدانی و نامحسوس از کلیه داروخانه های فعال شهرستان دزفول آغاز گردید و همچنان ادامه دارد.
معاون غذا و دارو افزود: کلیه 63 داروخانه بیمارستانی، شبانه روزی، روزانه و روستایی شهرستان دزفول مورد بازرسی میدانی قرار گرفته اند.
دکتر سلمان پور افزود: با توجه به حساسیت داروخانه های شبانه روزی و بیمارستانی در این مدت محدود بیش از یکبار مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتند.
معاون غذا و دارو گفت: در این بازده زمانی تاکنون هیچگونه تخلفی از سوی داروخانه ها از جمله عدم فروش و گرانفروشی مشاهده نشده است.
وی در پایان تأکید کرد: اگر در فرآیند اجرای طرح دارویار شهروندان محترم با سئوال و یا مشکلاتی مواجه شدند می توانند در روزهای اداری به کارشناسان حوزه دارویی دانشگاه در معاونت غذا و دارو با شماره 42530716 – 061 تماس حاصل نموده و یا با سامانه رایگان تلفنی 190 به صورت شبانه روزی ارتباط برقرار نمایند.
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید