• // - 09:49
  • بازدید: 598
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :

هفته پیشگیری از مسمومیت ها آغاز شد

مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: برای چندمین سال متوالی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی هفته اول آبان ماه را بعنوان هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری می کند.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، ندا محمدسعید،اظهار داشت: این هفته توسط مدیریت ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو کشور و با همکاری ادارات و سازمان ها از جمله سازمان نظام پزشکی، اداره آموزش و پرورش و شهرداری ها به منظور آموزش نحوی پیشگیری و درمان مسمومیت ها و کاهش مرگ و میر ناشی از آن برگزار می شود.

وی گفت: تمامی روزهای این هفته با پیشگیری نوعی از مسمومیت ها معرفی می شود و با توجه به شرایط کنونی کشور در خصوص شیوع بیماری کرونا، برای هر روز آموزش هدفمند و مختص همان عامل مسمومیت در شبکه های اجتماعی انتشار داده می شود.

دکتر محمدسعید روز شمار هفته مسمومیت را به شرح ذیل اعلام کرد:

یکم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی داروها.

دوم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ها در کودکان.

سوم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از گازها و منوکسیدکربن.

چهارم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت با موادغذائی و گیاهان سمی.

پنجم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی و مواد شیمیائی.

ششم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از گزیدگی ها.

هفتم آبان، روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و محرک.

 

#من_واکسن_میزنم

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 13156
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید