• // - 10:16
  • بازدید: 704
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر نظارت بر موادخوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

معاون غذا و دارو از کارخانه آرد دزفول بازدید کرد

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: دکتر داود سلمان پور معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیران غذا و آزمایشگاه این معاونت از کارخانه آرد شعله دزفول بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،غلامرضا مهشاد، اظهار داشت:در این بازدید که با استقبال مدیریت شرکت همراه بود ایشان از پیشینه شرکت تاکنون، نحوی فعالیت و شرایط فعلی شرکت گزارش مبسوطی ارائه نمودند.

مهشاد افزود: مسئله بهبود کیفیت آرد از مطالبات به حق مردم است و همچنین موضوع آرد و نان از دغدغه های مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول می باشد.

وی یادآور شد: این شرکت از سال 1352 با هدف تولید و تأمین آرد شهرستان دزفول مورد بهره برداری رسیده است و در حال حاضر این کارخانه با دو خط تولید فعال می باشد.

این بازدید میدانی از خط تولید و آزمایشگاه کارخانه در روز چهارشنبه دوم شهریورماه با حضور دکتر داود سلمان پور، مدیران غذا و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت و همچنین سعید توتونچی مدیر عامل شرکت آرد شعله دزفول صورت گرفت.

#من_واکسن_میزنم

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 12944
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید