مدیر نظارت بر موادخوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
معاون غذا و دارو از کارخانه آرد دزفول بازدید کرد
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: دکتر داود سلمان پور معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیران غذا و آزمایشگاه این معاونت از کارخانه آرد شعله دزفول بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،غلامرضا مهشاد، اظهار داشت:در این بازدید که با استقبال مدیریت شرکت همراه بود ایشان از پیشینه شرکت تاکنون، نحوی فعالیت و شرایط فعلی شرکت گزارش مبسوطی ارائه نمودند.
مهشاد افزود: مسئله بهبود کیفیت آرد از مطالبات به حق مردم است و همچنین موضوع آرد و نان از دغدغه های مسئولین شهری و دانشگاه علوم پزشکی دزفول می باشد.
وی یادآور شد: این شرکت از سال 1352 با هدف تولید و تأمین آرد شهرستان دزفول مورد بهره برداری رسیده است و در حال حاضر این کارخانه با دو خط تولید فعال می باشد.
این بازدید میدانی از خط تولید و آزمایشگاه کارخانه در روز چهارشنبه دوم شهریورماه با حضور دکتر داود سلمان پور، مدیران غذا و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت و همچنین سعید توتونچی مدیر عامل شرکت آرد شعله دزفول صورت گرفت.
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید