معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت روز جهانی غذا :
مراسم بزرگداشت روز غذا در هنرستانی از توابع شهر شوش برگزار شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد : بمناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا مراسمی در هنرستان فنی و حرفه ای پسرانه خوارزمی در حاشیه شهر شوش با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، داود سلمان پور ، در جمع دانش آموزان اظهار داشت : باید فرهنگ صحیح مصرف غذا ، انتخاب غذای سالم و با کیفیت و شناسائی محصولات خوراکی نامناسب از سنین کودکی و نوجوانی آموزش داده شود .
دکتر سلمان پور به جوانان توصیه کرد : با توجه به استقبال نوجوانان و جوانان از ورزشهائی همچون پرورش اندام ، فریب تبلیغات کاذب و بدن های فربه را نخورند چرا که این نوع رشد بدن به واسطه استفاده از مکمل ها و داروهای خوراکی و تزریقی قاچاق بوجود آمده است و عوارض و بیماریهای کبد ، کلیه و سایر سرطانهای شایع را در کوتاه مدت و یا دراز مدت بدنبال دارد .
وی تأکید کرد : جوانان و نوجوانان عزیز می توانند ورزشهائی همچون شنا ، کشتی ، دومیدانی و سایر ورزشهای مفید را فرا گیرند.
در پایان این دیدار از دانش آموزان حاضر سئوالات در خصوص مواد غذائی سالم مطرح و به پنج نفر جوایزی به رسم یادبود تقدیم گردید .
این مراسم به همت معاونت غذا و دارو و مدیریت هنرستان فنی و حرفه ای خوارزمی شهرک سلمان از توابع شهرستان شوش در روز چهارشنبه همین هفته برگزار شد و در این محفل رئیس ، معاون و مسئول داروئی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش حضور داشتند .









نظر دهید