معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول :
فرآیند تولید تا توزیع شیر در مدارس شمال خوزستان زیر ذره بین است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد : با شروع سال تحصیلی جدید و توزیع شیر در مدارس شمال خوزستان فرآیندهای تولید تا توزیع شیر با کنترل و دقت بیشتری مورد ارزیابی قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، داود سلمان پور ، اظهار داشت : رعایت نکات بهداشتی در مراحل تولید ، نگهداری ، بسته بندی و توزیع شیر از اهمیت بالائی برخوردار است و این معاونت طبق رسالت و وظیفه قانونی خود موکلف است تمامی فرآیندهای تولید تا توزیع را با همکاری دستگاه های مرتبط زیر ذره بین داشته تا با تولید محصولات سالم و با کیفیت ذائقه کودکان خود را تغییر داده و سلامت آنها را تضمین کنیم .
این جلسه هم اندیشی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با حضور مدیرعامل شرکت شیر پگاه خوزستان در روز دوشنبه همین هفته در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد .


نظر دهید