همایش روز جهانی غذا در دزفول
دکتر پریدار: صنایع تولیدی بی کیفیت ، صنایع با کیفیت را به چالش می کشانند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا اعلام کرد : صنایع غذائی بی کیفیت با قیمت پائین محصولاتشان ، صنایع تولیدی باکیفیت را به تعطیلی می کشانند .
دکتر یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا که روز سه شنبه در سالن ایثار اداره آموزش و پرورش دزفول برگزار شد گفت:
یکی از چالش های صنعت غذائی در کشور ما وجود شرکت هائی است که از مواد اولیه بدون کیفیت و بدون توجه به استانداردهای سازمان غذا و دارو ، هزینه تمام شده محصول آنها به مراتب از شرکتهائی که از نوع مواد اولیه مرغوب و توجه به استاندارد های موجود دارند بالاتر است و همین مسئله باعث تعطیلی بعضی از کارخانجات در سطح کشور شده است .
دکتر پریدار تأکید کرد :
جهت سالم سازی محصولات غذائی باید در کنترل و بازرسی ها از کارخانجات تولید محصولات غذائی ، مأموران دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای ذیربط بیش از پیش با دقت بیشتری عمل کنند .
وی اضافه کرد : در نحوی استفاده از محصولات غذائی باورهای سنتی در جامعه حاکم است و با یک عزم ملی باید بستر فرهنگی مناسبی برای آحاد مردم و مسئولین بوجود آوریم .
نظر دهید