• // - 13:25
  • بازدید: 1440
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
همایش روز جهانی غذا در دزفول

دکتر پریدار: صنایع تولیدی بی کیفیت ، صنایع با کیفیت را به چالش می کشانند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا اعلام کرد : صنایع غذائی بی کیفیت با قیمت پائین محصولاتشان ، صنایع تولیدی باکیفیت را به تعطیلی می کشانند .

 

دکتر یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول در همایش روز جهانی غذا که روز سه شنبه  در سالن ایثار اداره آموزش و پرورش دزفول برگزار شد گفت:

یکی از چالش های صنعت غذائی در کشور ما وجود شرکت هائی است که از مواد اولیه بدون کیفیت و بدون توجه به استانداردهای سازمان غذا و دارو ، هزینه تمام شده محصول آنها به مراتب از شرکتهائی که از نوع مواد اولیه مرغوب و توجه به استاندارد های موجود دارند بالاتر است و همین مسئله باعث تعطیلی بعضی از کارخانجات در سطح کشور شده است .

دکتر پریدار تأکید کرد :

جهت سالم سازی محصولات غذائی باید در کنترل و بازرسی ها از کارخانجات تولید محصولات غذائی ، مأموران دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای ذیربط بیش از پیش با دقت بیشتری عمل کنند .

وی اضافه کرد : در نحوی استفاده از محصولات غذائی باورهای سنتی در جامعه حاکم است و با یک عزم ملی باید بستر فرهنگی مناسبی برای آحاد مردم و مسئولین بوجود آوریم .

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 4191
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید