• // - 11:46
  • بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول :

خوراکی های ممنوع برای کودکان را بشناسیم

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: والدین محترم می بایست خوراکی های ممنوع و مضر برای فرزندان خود را بشناسند و از مصرف آنها جلوگیری نمایند.

امروز شنبه (19 خردادماه 1403) به گزارش خبرنگار وبدا، مهندس غلامرضا مهشاد، اظهار داشت: کالری بالا و شکر موجود در غلات آماده، اصلی ترین عامل اضافه وزن در کودکان است. بهترین جایگزین برای این خوراکی ها غلات پخته خانگی است.

وی افزود: مقدار زیاد دریافت چربی و نمک از چیپس می تواند زمینه ساز گرفتگی رگها و بالارفتن فشارخون در دوره بزرگسالی شود. به جای این چیپس ها از چیپس خانگی کبابی شده مصرف شود.

مهندس مهشاد ادامه داد: مصرف نوشیدنی های صنعتی باعث ابتلاء به اضافه وزن، دیابت نوع دوم و اختلال های گوارشی به دلیل وجود گاز و شکر می شود. بهترین نوشیدنی جایگزین، آبمیوه طبیعی تهیه شده از میوه تازه بدون اضافه کردن شکر است.وی گفت: هر عدد دسر شکلاتی بزرگ حاوی 860 کیلوکالری انرژی به همراه مقدار زیادی شکر و چربی است. به جای آن دسر با بیسکویت ساده و شکلات تلخ تهیه شود.

وی افزود: پیتزای پپرونی دارای مقدار زیادی کالری و سدیم فراوان است. پس پیتزای سبزیجات یکی از جایگزین های مناسب است.

مدیر غذای معاونت غذا و دارو در خاتمه به والدین محترم توصیه کرد می بایست خوراکی های ممنوع و مضر برای فرزندان خود را بشناسند و از مصرف آنها جلوگیری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 17696
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد