• // - 08:21
  • بازدید: 504
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر نظارت بر موادخوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

جلسه آموزشی تغذیه برای سبزپوشان سپاه برگزار شد

مدیر غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: به مناسبت هفته سلامت جلسه آموزشی با محوریت اهمیت تغذیه بر سلامت انسان برای پاسداران پادگان کرخه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،غلامرضا مهشاد، در جمع پاسداران جان برکف اظهار داشت: تغذیه بر سلامت جسم و روان انسان تأثیرات بسزایی دارد و غذای سالم در بسیاری از بیماری های غیر واگیر نظیر چاقی، دیابت، کبد چرب، فشارخون و سرطان می تواند عامل پیشگیرانه و مدافعانه ای داشته باشد.

مدیر غذای دانشگاه افزود: صرف صبحانه و همچنین استفاده از غذاهای سنتی و عدم مصرف غذاهای آماده و فست فودی در خانواده ها بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی در پایان تأکید کرد: هنگام خرید کالاهای سلامت محور به ویژه محصولات خوراکی می بایست به برچسب سیب سلامت دقت داشت تا با محصولات تقلبی و قاچاق سلامت خود و خانواده هایمان را به خطر نیاندازیم.

این دوره آموزشی در هفته سلامت (نهم الی 15 اردیبهشت ماه) با حضور فرماندهان و سبزپوشان تیپ تکاور حضرت مهدی (عج) پادگان کرخه در روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه در نمازخانه این پادگان برگزار شد.مدرس این دوره آموزشی مهندس غلامرضا مهشاد مدیر غذای معاونت درمانت غذا و دارو بودند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 14860
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید