معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
فعالیت کلینیک ویژه افشار همه روزه شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در جهت رفاه حال شهروندان محترم، پزشک متخصص چشم و فوق تخصص قلب کودکان روزهای جمعه در کلینیک ویژه افشار آماده ارائه خدمات درمانی می باشند.
به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان،عبدالکریم فیروز زاده،اظهار داشت: کلینیک ویژه افشار علاوه بر آمادگی ارائه خدمات به شهروندان در تمام ایام هفته حتی در روز جمعه پزشک متخصص شبکیه و پیوند قرنیه چشم و پزشک فوق تخصص قلب کودکان در دو شیفت صبح و عصر ویزیت دولتی صورت می پذیرد.
معاون درمان افزود: درحال حاضر ۳۰رشته تخصصی و فوق تخصصی و حدود 80 پزشک متخصص و فوق تخصص در کلینیک های ویژه معاونت درمان با تعرفه دولتی به شهروندان ارائه خدمات می نمایند که 20 پزشک متخصص و فوق تخصص در کلینیک ویژه افشار فعال می باشند.
دکتر فیروز زاده افزود: روزانه در کلینیک های ویژه دولتی یازهرا (س) و افشار به بیش از ۷۰۰ بیمار خدمات درمانی دریافت می شود.
معاون درمان در خاتمه یادآور شد:بیماران عزیز جهت دریافت نوبت الکترونیکی از طریق سایت نوبت دهی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به آدرس nobat.dums.ac.ir و یا بصورت حضوری در دو شیفت صبح و عصر به کلینیک های ویژه معاونت درمان مراجعه نمایند.
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#من_واکسن_میزنم
نظر دهید