• // - 12:39
  • بازدید: 568
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

بزودی سامانه آموزشی ترویج زایمان طبیعی فعال می شود

مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: در آینده نزدیک سامانه آموزشی ترویج زایمان طبیعی برای مادران باردار مراجعه کننده به درمانگاه مامایی راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت درمان، فاطمه بهرامی پور، در سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی 1401 اظهار داشت: یکی از اهداف این کمیته بررسی علل افزایش سزارین در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول می باشد.

بهرامی پور افزود: بررسی آمار و شاخص های زایمان طبیعی و سزارین در شش ماهه اول سال 1401 با زمان مشابه سال گذشته در بیمارستانهای دانشگاه یکی دیگر از اهداف برگزاری این کمیته دانشگاهی می باشد.

مسئول مامایی دانشگاه گفت: برگزاری کلاسهای آمادگی برای زایمان طبیعی در بیمارستانهای دانشگاه و همچنین پیگیری وضعیت مادران و نوزادان برای مراجعه بعدی آنها پس از ترخیص در بازه زمانی 20 و 42 روز در حال انجام است.

وی در پایان تأکید کرد: جهت پاسخگویی به سئوالات و مشکلات مادران و همچنین مادران باردار مراجعه کننده به بیمارستان برای ارائه مطالب علمی و برنامه های آموزشی ترویج زایمان طبیعی و فرزندآوری در شبکه مجازی ایرانی ایتا گروه آموزشی تشکیل خواهد شد.

این کمیته در روز یکشنبه 29 آبان ماه 1401 با حضور دکتر علیرضا خسروپناه رئیس دانشگاه، معاون درمان، مدیر و مسئولین بیمارستان های بزرگ دزفول و آیت اله نبوی (ره) و میزبانی واحد مامایی معاونت درمان و حضور سایر اعضای کمیته در سالن اجتماعات مدافعان سلامت معاونت درمان برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 13299
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید