روابط عمومی معاونت بهداشت
هشدار خطر انتقال بیماری ها در صورت ذبح غیر بهداشتی دام

دکتر مهشید عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن هشدار نسبت به انتقال بیماری های خطرناک در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی در ذبح دام عنوان کرد:
بیماریهای خطرناکی همچون تب خونریزیدهنده کریمه کنگو (CCHF)، سیاهزخم، هاری و سایر بیماریهای مشترک بین انسان و دام میتوانند از طریق تماس مستقیم افراد با دام آلوده یا فرآوردههای آن به انسان منتقل شوند.
دکترعصار در ادامه تاکید کرد ذبح دام فقط در مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی و با رعایت موازین بهداشتی انجام شود.
برای جلوگیری از خطر انتشار بیماریهای واگیر، گوشت دام قربانی باید پس از نگهداری ۲۴ ساعته در یخچال مصرف شود.
پرهیز از تماس مستقیم با خون، ترشحات و لاشه دام بدون استفاده از تجهیزات محافظتی مانند دستکش، ماسک و روپوش و هم چنین جمع آوری و دفع بهداشتی بقایای ذبح از جمله پوست، امحاء و زبالههای مربوطه ضروری است.
معاون بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: «سلامت جامعه، دستاورد مشارکت همگانی است و با رعایت دستورات بهداشتی و همکاری با کارشناسان مرکز بهداشت و دامپزشکی، عید قربان را با آرامش، سلامت و معنویت گرامی بداریم.»
#نقش_من_در_جوانی_ایران
#ایران_جوان_ایران_قوی