معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
وارنیش فلوراید؛ راهحلی علمی و ایمن برای پیشگیری از پوسیدگی دندانها
معاون بهداشت دانشگاه، درخصوص وارنیش فلوراید بیان کرد: پوسیدگی دندان یکی از شایعترین بیماریهای دوران کودکی است که میتواند تغذیه، تمرکز، یادگیری و اعتماد بهنفس کودکان را تحت تأثیر قرار دهد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
جادههایی که جوانی جمعیت را میبلعند؛ حوادث ترافیکی، نخستین علت مرگ جوانان
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به آمار نگرانکننده حوادث ترافیکی در جوانان هشدار داد:مرگ جوانان در اثر حوادث ترافیکی، با کاهش نیروی فعال و مولد جامعه، روند جوانی جمعیت را مختل کرده و آینده توسعهپذیر کشور را با چالش جدی مواجه میسازد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
دیابت و محیط کار
محیط کار باید حامی سلامت باشد، نه مانع آن
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
نشست فنی برنامه سلامت نوجوانان و جوانان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، نشست فنی برنامه سلامت نوجوانان و جوانان، در تاریخ 12 آبان 1404، در محل معاونت بهداشت برگزار شد.
مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوارکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
دوره آموزشی تخصصی تب دنگی برگزار شد
مدیر غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: دوره آموزشی 2 روزه تب دنگی برای مسئولین فنی صنایع غذایی و آشامیدنی شهرستان دزفول برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
برگزاری جلسه هماهنگی آغاز پویش و هفته اطلاع رسانی ایدز درمعاونت بهداشت دانشگاه دزفول
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جلسه هماهنگی آغاز پویش " من هم تست اچ آی وی میدهم" با شعار "عبور از موانع با پاسخ های نوآورانه" و هفته اطلاع رسانی ایدز، در سالن مدیریت معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر مهشید عصار، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
دیابت با اعتدال کنترل میشود
دکتر مهشید عصار؛ معاون بهداشت دانشگاه، درخصوص مصرف قند در بیماران دیابتی بیان کرد: برخلاف تصور رایج، بیماران دیابتی در صورت رعایت اعتدال و مشورت با کارشناسان تغذیه، میتوانند مقدار محدودی از قند، شکر یا شکلات را در رژیم غذایی خود داشته باشند.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
هشدار مصرف قندهای پنهان در برنامه غذایی بیماران دیابتی
مهندس میترا جودکیان، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، گفت: بسیاری از بیماران دیابتی تنها بر مصرف قند و شیرینی آشکار، مانند: قند، شکر و شیرینیها تمرکز دارند، در حالیکه قندهای پنهان در بسیاری از مواد غذایی روزمره یافت میشوند و میتوانند باعث نوسان قند خون و افزایش خطر عوارض دیابت شوند.