مرکز بهداشت شهرستان دزفول
کارگروه بررسی وضعیت توزیع لبنیات سنتی در شهرستان دزفول برگزار شد
کارگروه بررسی وضعیت توزیع لبنیات سنتی بویژه دوغهای محلی در ساعت 13:00 مورخ 9/8/95 با حضور نماینده محترم فرمانداری،اتحادیه صنف لبنیات فروشان،معاونت غذاو دارو، گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شهرستان دزفول برگزار گردید
کارگروه بررسی وضعیت توزیع لبنیات سنتی بویژه دوغهای محلی در ساعت 13:00 مورخ 9/8/95 با حضور نماینده محترم فرمانداری،اتحادیه صنف لبنیات فروشان،معاونت غذاو دارو، گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شهرستان دزفول برگزار گردید.در ابتدا آقای پورآیین ضمن خوشامدگویی به حاضرین هدف از برگزاری جلسه را ساماندهی وضعیت نامطلوب توزیع دوغهای سنتی در سطح عرضه فروشندگان مواد غذایی بخصوص سوپرمارکت و خواربار فروشی مطرح و عنوان داشتند که طبق دستورالعمل وزارت بهداشت ،تولید کنندگان لبنیات سنتی حق توزیع محصولات را در سطح شهر نداشته و فقط در محل تولید حق فروش دارند.در ادامه پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل به تصویب رسید:
1- موضوع ممنوعیت توزیع لبنیات سنتی بویژه دوغهای محلی از طریق اتحادیه صنف لبنیات فروشان به کلیه مراکز تولید لبنیات سنتی ابلاغ و صورتجلسه آن به مرکز بهداشت ارسال گردد.
2- بمنظور ابلاغ به فروشندگان مواد غذایی،سوپر مارکت ،خواربار از طریق مرکز بهداشت موضوع ممنوعیت فروش لبنیات سنتی بویژه دوغهای محلی با اتحادیه مربوطه مکاتبه گردد.
3- معاونت غذا و دارو موضوع امکان نصب برچسب روی محصولات سنتی توسط تولیدکنندگان و مواردی که بایستی در برچسب قید شود را بررسی و نتیجه را به مرکز بهداشت اعلام نماید.
4- نظر به اینکه برخی از تولیدکنندگان در منازل اقدام به تولید لبنیات سنتی می نمایند،محل تولید لبنیات سنتی شرایط بهداشتی کامل را داشته و امکان بازرسی توسط بازرسان بهداشت محیط فراهم گردد.


نظر دهید