• // - 13:20
  • بازدید: 664
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه مدیریت تغذیه در بحرانها و شرایط اضطراری در معاونت بهداشت برگزار شد.

کارگاه مدیریت تغذیه در بحران وشرایط اضطراری با دبیری گروه بهبود تغذیه جامعه و با همکاری گروه مهندسی بهداشت محیط و گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت جهت کارشناسان تغذیه مراکز بهداشت شهرستان های دزفول، شوش و گتوند مورخ 19 اسفند ماه 1397 درسالن جلسات این معاونت برگزار شد.

کارگاه مدیریت تغذیه در بحران وشرایط اضطراری  با دبیری گروه بهبود تغذیه جامعه و با همکاری گروه مهندسی  بهداشت محیط و گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت جهت  کارشناسان تغذیه  مراکز بهداشت شهرستان های دزفول، شوش و گتوند مورخ 19 اسفند ماه 1397 درسالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه ضمن ارائه کلیاتی در خصوص اقدامات تغذیه ای در مقابله با بحران به  بیان اصول تغذیه و تنظیم برنامه غذایی پرداخت. درادامه  این کارگاه توسط مهندس سرداری کارشناس بهداشت محیط  و سمیه ملکی کارشناس بلایا و حوادث معاونت بهداشت  توضیحات  کاملی پیرامون برنامه های تخصصی ارائه شد. در ادامه کارکردهای اختصاصی تغذیه در بلایا و حوادث و نیازهای تغذیه ای گروه های آسیب پذیر و کمبودهای تغذیه ای شایع در بحران و بیان انتظارات توسط کارشناسان تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت مطرح گردید.


 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 8401
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید