• // - 14:11
  • بازدید: 1251
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه آموزشی هم اندیشی و بررسی شاخص های پنل و سامانه سیب گروه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی برگزار شد

کارگاه آموزشی هم اندیشی و بررسی شاخص های پنل و سامانه سیب گروه بهبود تغذیه جامعه با حضور مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ،کارشناسان ستادی واحد تغذیهدر شهرستانها و کارشناسان تغذیه مراکز محیطی 2 آذر ماه 1396 به منظور تعیین روش های صحیح یافتن شاخص های پنل با استفاده از سامانه سیب، در سالن آموزش معاونت بهداشتی برگزار شد.

 

کارگاه آموزشی هم اندیشی و بررسی شاخص های پنل و سامانه سیب گروه بهبود تغذیه جامعه با حضور مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ،کارشناسان ستادی واحد تغذیهدر شهرستانها و کارشناسان تغذیه مراکز محیطی 2 آذر ماه 1396 به منظور تعیین روش های صحیح یافتن شاخص های پنل با استفاده از سامانه سیب، در سالن آموزش معاونت بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه مهندس جودکیان مطالبی را در خصوص اهمیت ارائه گزارش ها و شاخص های ماهانه و فصلی  در تصمیم گیری ها در سطحوح مختلف ارائه و سپس آموزش های لازم جهت استخراج  صحیح شاخص ها برای تکمیل پنل توسط مهندس رستمی داده شد.



  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 6716
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید