• // - 11:11
  • بازدید: 677
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

کارگاه آموزشي ارزیابی و کنترل مواد غذایی وكار با تجهیزات پرتابل در معاونت بهداشت برگزار شد.

کارگاه آموزشي ارزیابی و کنترل مواد غذایی و نحوه استفاده و كاربرد دستگاه ها و تجهيزات پرتابل آزمون سريع با حضور مدیریت وکارشناسان مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی دزفول مورخ 26 خرداد ماه 1398 در سالن غدیر این دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشي ارزیابی و کنترل مواد غذایی و نحوه استفاده و كاربرد دستگاه ها و تجهيزات پرتابل آزمون سريع با حضور مدیریت و کارشناسان مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی دزفول مورخ 26 خرداد ماه 1398 در سالن غدیر این دانشگاه برگزار شد.

مهندس افشه مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: اين كارگاه در راستاي توانمندسازي بازرسان بهداشت محيط در بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي از سری برنامه هاي عملياتي گروه مهندسي بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکی دزفول درسال 98 و با حضور نماینده ی شرکت sisco برگزارشد. مهندس افشه ضمن بیان اینکه در مخاطره سیل اخیر در سطح دانشگاه  کارشناسان بهداشت محیط از تجهیزات پرتابل کنترل آب و مواد غذایی به وفور استفاده کردند افزود: ازجمله آموزشهای این کارگاه می توان به آموزش در خصوص نحوه استفاده از انواع سواپ های بارميكروبي سطوح، غذا، آب و همچنین دستگاه TPM تست دورريز روغن اشاره کرد.

در پایان این کارگاه از کارشناسان بهداشت محیط  فعال در برنامه سلامت نوروزی سالهای 97 و 98  با تقدیم هدایایی تشکر و قدردانی به عمل آمد.



 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 8730
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید