معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
هم اندیشی کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی با کارشناسان غذا و دارو
مورخ ششم آبان 95 جلسه ای با همکاری معاونت غذا و دارو در سالن آموزشی معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء کارایی و توانمندسازی کارشناسان تغذیه با موضوع اصول برچسب خوانی محصولات غذایی برگزار گردید...
مورخ ششم آبان 95 جلسه ای با همکاری معاونت غذا و دارو در سالن آموزشی معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء کارایی و توانمندسازی کارشناسان تغذیه با موضوع اصول برچسب خوانی محصولات غذایی برگزار گردید. در این جلسه مهندس یثربی کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو به مباحث و دستورالعمل های خاص این موضوع پرداخت .
در ادامه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ضمن تاکید برمصرف غذاهای بومی و سنتی اصلاح شده گفت: بعضی از محصولات سنتتیک (صنعتی ) به سفره های غذایی ما وارد شده و آشنایی با اصول برچسب خوانی و انتخاب محصول غذایی با هدف بهبود شیوه زندگی می تواند مردم را در گزینه های درست غذاهای صنعتی و نیمه صنعتی راهنمایی کنند که این مهم از طریق مشاورین تغذیه در کلیه مراکز بهداشتی درمانی امکان پذیر خواهد بود .
مهندس یثربی جلسه را با پاسخ به پرسشهای کارشناسان پایان داد.





نظر دهید