• // - 07:58
  • بازدید: 1198
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

هم اندیشی کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی با کارشناسان غذا و دارو

مورخ ششم آبان 95 جلسه ای با همکاری معاونت غذا و دارو در سالن آموزشی معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء کارایی و توانمندسازی کارشناسان تغذیه با موضوع اصول برچسب خوانی محصولات غذایی برگزار گردید...

 

مورخ ششم آبان  95 جلسه ای  با همکاری معاونت غذا و دارو  در سالن آموزشی معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء کارایی و توانمندسازی کارشناسان تغذیه با موضوع اصول برچسب خوانی محصولات غذایی برگزار گردید. در این جلسه  مهندس یثربی کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو  به مباحث و دستورالعمل های خاص این موضوع  پرداخت .
 در ادامه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ضمن تاکید برمصرف غذاهای بومی و سنتی اصلاح شده گفت: بعضی از محصولات سنتتیک (صنعتی ) به سفره های غذایی ما  وارد شده و آشنایی با  اصول برچسب خوانی و انتخاب محصول غذایی با هدف بهبود شیوه زندگی می تواند مردم را  در گزینه های درست غذاهای صنعتی و نیمه صنعتی راهنمایی کنند که این مهم از طریق مشاورین تغذیه در کلیه مراکز بهداشتی درمانی امکان پذیر خواهد بود .
مهندس یثربی جلسه را با پاسخ به پرسشهای کارشناسان پایان داد.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5415
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید