معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
مروری بر سیاست های کلی غذا و تغذیه از سطح ملی تا منطقه ای
در روز شنبه جلسه ای با حضور کلیه کارشناسان تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستانها با محوریت امنیت غذا و تغذیه در ابعاد مختلف و ارائه راهکارهای عمده و تولید و گسترش خدمات تغذیه ای در راستای پیشگیری از انواع سوء تغذیه و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه و تجویز الگوی غذایی مناسب و اقدامات لازم در بحران و حوادث برای گروههای سنی مختلف برگزار گردید ....
در روز شنبه جلسه ای با حضور کلیه کارشناسان تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستانها با محوریت امنیت غذا و تغذیه در ابعاد مختلف و ارائه راهکارهای عمده و تولید و گسترش خدمات تغذیه ای در راستای پیشگیری از انواع سوء تغذیه و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه و تجویز الگوی غذایی مناسب و اقدامات لازم در بحران و حوادث برای گروههای سنی مختلف برگزار گردید .
گفتنی است در این جلسه میترا جودکیان مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه با توجه به آغاز سال تحصیلی 96-95 به اهمیت دانش تغذیه ای و آموزش دانش آموزان در شناسایی رفتارهای غذایی ناسالم و تصحیح ذائقه آنان و مداخلات لازم در جهت کاهش مصرف فست فود ها و غذاهای غیر خانگی و توزیع مکمل یاری در کنترل کمبود ریز مغذی ها پرداخت .



نظر دهید