• // - 11:44
  • بازدید: 1278
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

مروری بر سیاست های کلی غذا و تغذیه از سطح ملی تا منطقه ای

در روز شنبه جلسه ای با حضور کلیه کارشناسان تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستانها با محوریت امنیت غذا و تغذیه در ابعاد مختلف و ارائه راهکارهای عمده و تولید و گسترش خدمات تغذیه ای در راستای پیشگیری از انواع سوء تغذیه و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه و تجویز الگوی غذایی مناسب و اقدامات لازم در بحران و حوادث برای گروههای سنی مختلف برگزار گردید ....

 

 

در روز شنبه جلسه ای با حضور کلیه کارشناسان تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستانها با محوریت امنیت غذا و تغذیه در ابعاد مختلف و ارائه راهکارهای عمده و تولید و گسترش خدمات تغذیه ای در راستای  پیشگیری از انواع سوء تغذیه و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه و تجویز الگوی غذایی مناسب و اقدامات لازم در بحران و حوادث  برای گروههای سنی مختلف برگزار گردید .

گفتنی است در این جلسه  میترا جودکیان مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه با توجه به آغاز سال تحصیلی 96-95 به اهمیت دانش تغذیه ای و آموزش دانش آموزان در شناسایی رفتارهای غذایی ناسالم و تصحیح ذائقه آنان و مداخلات لازم در جهت کاهش مصرف فست فود ها و غذاهای غیر خانگی  و توزیع مکمل یاری در کنترل کمبود ریز مغذی ها پرداخت . 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 4012
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید