معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بمناسبت روز جهانی غذا :
مراسم صرف صبحانه سالم با حضور مسئولین ادارات شهرستان دزفول برگزار شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اعلام کرد : بمناسبت روز جهانی غذا ، جهت فرهنگ سازی و اهمیت صرف صبحانه ، صبحانه سالم با حضور مسئولین دانشگاه و ادارات شهرستان دزفول صرف شد .
در مراسمی که با حضور دکتر یوسف پریدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و جمعی از مسئولان ارشد شهرستان دزفول برگزار شد
، دکترداود سلمان پور ، اظهار داشت : برای رسیدن به جامعه سالم ابتدا بایستی غذا و ایمنی آن تعریف و دریافت گردد . در این راستا از یک سو نگاه فردی مبنی بر آموزش و اطلاعات فردی کافی باید در خصوص غذای سالم و ایمن وجود داشته باشد بطوریکه فرد به نوع غذا از لحاظ کیفیت و مقدار مصرف در رژیم های غذائی خود واقف باشد . از سوی دیگر نگاه خانوادگی می باشد که هر فرد می تواند با آموزش خانواده تأثیرات بسزائی در فرهنگ سازی جامعه ایفا نماید .
دکتر سلمان پور اضافه کرد : مسئولین و دست اندرکاران می تواند در زیر مجموعه های خود با گسترش فرهنگ صحیح مصرف مواد غذائی و عدم استفاده بی رویه از فست فودها و غذاهای آماده غیر استاندارد که فقط ظاهر آراسته و از نظر طعم ، بو و مزه خوب می باشند و مشکلاتی را گریبان گیر جامعه نموده است مرتفع کند .
وی در پایان توصیه کرد : همه بخشهای جامعه با همفکری و دانش کافی برای حل مشکلات غذائی و ایمن سازی غذاها تلاش جدی داشته تا بار سنگین بیماری و هزینه های فوق العاده درمان را اندکی کاهش دهند .
این مراسم صبحگاهی در روز یکشنبه هفته جاری با حضور ریاست و معاونان دانشگاه ، مسئولین شهری ، ریاست شورای شهر دزفول و پرسنل معاونت های درمان ، غذا و دارو در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد .










نظر دهید