• // - 13:48
  • بازدید: 146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مناسبت روز جهانی غذا:

صنایع غذایی برتر 1403 دزفول معرفی شدند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد: به مناسبت 24 مهرماه، روز جهانی غذا، از صنایع غذایی برتر دانشگاه علوم پزشکی دزفول تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر داود سلمان پور، اظهار داشت: به مناسبت 24 مهرماه، روز جهانی غذا، از 14 شرکت صنایع غذایی و 8 مسئول فنی برتر سال 1403 دانشگاه علوم پزشکی دزفول تجلیل گردید.

دکتر سلمان پور شرکت های برتر را معرفی کرد: شرکت کشت و صنعت سالانه پارس، شرکت نیکا نگین یگانه اورنج، شرکت کشت و صنعت گلستان، شرکت پلیمر پیشه جنوب، شرکت حلوای عقاب، شرکت قندحبه بلورین، شرکت صنایع غذایی نگین دز، شرکت دل آرای دز، شرکت صنایع غذایی دشت سحر، شرکت رحمت تجارت پایدار و شرکت خمیرمایه خوزستان.

وی در ادامه کارگاه های برتر را ذکر کرد: کارگاه کینو جلالی، کارگاه محصولات کنجدی جراح و کارگاه نان و شیرینی الماس شهر.

در پایان معاون غذا و دارو ضمن تقدیر از مسئولین فنی صنایع غذایی، اسامی برگزیدگان برتر را اعلام کرد: خانم الهی نژاد (شرکت حلوای عقاب دزفول)، حسن صبوری نسب (شرکت پلیمر پیشه جنوب)، خانم سلمان زاده (شرکت صنایع غذایی دشت سحر)، خانم خزاعی (شرکت کشت و صنعت سالانه پارس)، خانم مطیع رسول (شرکت کشت و صنعت گلستان)، خانم پوراسد (شرکت قندحبه بلورین)، خانم عزیزی (کارگاه الماس شهر)، خانم حبیبیان (شرکت صنایع غذایی نگین دز).

همایش بزرگ تجلیل از واحدهای برتر صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در روز سه شنبه 24 مهرماه با حضور دکتر عبدالعظیم بهفر مدیرکل اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی دزفول و برخی از مسئولین شهری در سالن غدیر این دانشگاه برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو,اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 18093
کلمات کلیدی
مسعود زمانی راد

مسعود زمانی راد

تصاویر