• // - 13:12
  • بازدید: 943
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مرکز بهداشت دزفول

رئیس مرکز بهداشت دزفول: تمام مراکز خدمات جامع سلامت از روز شنبه آماده پذیرش و تزریق واکسن به سالمندان بالای 80 ساله هستند.

مهندس پورآیین در گفتگو با خبرنگار وبدا گفتند، در روز های گذشته فقط چند مرکز به عنوان مراکز منتخب تزریق واکسن در نظر گرفته شده بودند، اما در حال حاضر با برنامه ریزی های صورت گرفته از روز شنبه (18 اردیبهشت 1400) همه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان (روستا و شهر) به منظور تزریق واکسن کرونای سالمندان بالای 80 سال آماده انجام واکسیناسیون این گروه سنی هستند.

مهندس پورآیین در گفتگو با خبرنگار وبدا گفتند، در روز های گذشته فقط چند مرکز به عنوان مراکز منتخب تزریق واکسن در نظر گرفته شده بودند، اما در حال حاضر با برنامه ریزی های صورت گرفته از روز شنبه (18 اردیبهشت 1400) همه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان (روستا و شهر) به منظور تزریق واکسن کرونای سالمندان بالای 80 سال آماده انجام واکسیناسیون این گروه سنی هستند. رضا پورآیین ضمن اعلام آدرس و تلفن این مراکز از طریق لینک http://dezhc.dums.ac.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=32&pageid=15486   از مردم خواستند به منظور خدمات رسانی بهتر، کاهش زمان انتظار آنها و جلوگیری از تجمع، همراهان سالمندان قبل از مراجعه و از طریق تماس تلفنی با مرکز محل سکونت خود، از زمان تقریبی تزریق واکسن مطلع شوند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 11172
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید