• // - 12:08
  • بازدید: 609
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

جلسه اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک گروه بهبود تغذیه جامعه با دانشگاه فرهنگیان در معاونت بهداشت برگزار شد.

دومین جلسه راهبردی تفاهم نامه همکاری مشترک گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و دانشگاه فرهنگیان با دبیری گروه بهبود تغذیه جامعه و با حضور مهندس اعلمی معاون فنی معاونت بهداشت و نمایندگان طرفین از دانشگاه فرهنگیان و مرکز بهداشت شهرستان دزفول مورخ 29 اردیبهشت ماه 1398 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

دومین جلسه راهبردی تفاهم نامه همکاری مشترک گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و دانشگاه فرهنگیان با دبیری گروه بهبود تغذیه جامعه و با حضور مهندس اعلمی معاون فنی معاونت بهداشت و نمایندگان طرفین از دانشگاه فرهنگیان و مرکز بهداشت شهرستان دزفول مورخ 29 اردیبهشت ماه 1398 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس اعلمی ضمن بیان اهمیت و اظهارخرسندی از اجرای برنامه های کاربردی جهت سلامت جسمی دانشجو معلم، خواستار تقویت و مرتفع نمودن تعهدات طرفین مطابق با اصل تفاهم نامه شد.

درادامه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت ضمن تشکر از روسای دانشگاه و کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت و مرکز بهداشت دزفول دراجرای موفق برنامه طی سال گذشته، به معرفی جایگاه تغذیه و اهمیت آن درکنترل بیماریهایی مانند چاقی که خود مولد فشار خون، دیابت و بدخیمی هاست پرداخت. ایشان پس از ارائه خلاصه ای ازاجرای فعالیت های مشترک و عملکرد سال 97، گزارشی از مطالعات کشوری و مقایسه با استاندارد هرم غذایی به شرح 6 ماده از اصول این تفاهم نامه که منجر به بهبود امنیت غذا و تغذیه دانشجو معلمان می شود را جهت حاضرین در جلسه شرح داد.



 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 8664
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید