• // - 14:01
  • بازدید: 1117
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول

برگزاری مانور سلامت نوروزی سال 1396 دانشگاه علوم پزشکی دزفول

مانور سلامت نوروزی سال 1396 همزمان با سراسر کشور، مورخ 15/12/95 با حضور معاونت بهداشتی دانشگاه ، معاونت درمان، روسای مراکز بهداشت شهرستانها ، کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی دزفول ، نمایندگان فوریت های پزشکی ، ادارات صنعت معدن تجارت (حوزه تجارت) ، نیروی انتظامی ، راهنمایی و رانندگی و آموزش و پرورش شهرستان دزفول برگزار شد.

 

مهندس افشه کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی خبر می دهد:

مانور سلامت نوروزی سال 1395 همزمان با سراسر کشور، مورخ 15/12/95 با حضور معاونت بهداشتی دانشگاه ، معاونت درمان، روسای مراکز بهداشت شهرستانها ، کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی دزفول ، نمایندگان  فوریت های پزشکی ، ادارات صنعت معدن تجارت (حوزه تجارت) ، نیروی انتظامی ، راهنمایی و رانندگی و آموزش و پرورش شهرستان دزفول  برگزار شد.

در ابتدا دکتر توکلی معاونت بهداشتی دانشگاه ، به  اجرای برنامه سلامت نوروزی  از اول اسفند  در شهرستان های دزفول ، شوش و گتوند  اشاره کرد و اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی با افزایش فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه ها، اماکن اقامتی - تفریحی، اماکن مسیر  راهی و سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها، مرکز سلامت محیط و کار و مجموعه معاونتهای بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور مسئولیت تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام را بر عهده دارند.

دکتر توکلی ، با اشاره به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارت های بهداشتی گفت: برنامه سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه سال جاری تا پایان پانزدهم فروردین سال بعد به صورت شبانه روزی و از ساعت 8 صبح لغایت 24در کلیه روزهای اداری و تعطیلات و در صورت لزوم تا رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه 190 با همکاری پرسنل بهداشت محیط با تاکید بر اماکن و مراکز حساس اجرا می شود.

وی، هدف کلی مانور را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات ذکر و تصریح کرد: افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی ، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن مسیر  راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و مسیر  راهی از اهداف اختصاصی مانور است.

کارشناس مسئول بهداشت معاونت بهداشتی نیز در این مراسم ضمن قرائت دستورالعمل برنامه سلامت نوروزی96- 95 ارسالی از وزارت متبوع و مروری بر مفاد نامه اعلام نمود در این برنامه ، 46 گروه از بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط ،به میزان صد درصد  کلیه مراکز و اماکن  تحت پوشش و همچنین سیصد درصد  مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس  و سامانه های آبرسانی تحت پوشش را  بازدید می کنند.

مهندس افشه تصریح کرد: بازرسی از کلیه مراکز حساس با اولویت جمع آوری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز نظیر شیرینی های فاقد مجوز توزیعی در لبنیاتی ها ، خواربارفروشی ها و فروشگاههای بزرگ و نیز آجیل و خشکبار بدون روکش در بیرون از مغازه و همچنین ممنوعیت استفاده از رنگ و اسانس در شیرینی فروشی ها ،  ازدیگر اقدامات  بازرسان در این برنامه  است.ایشان ضمن اشاره به  سامانه کشوری  190 ( سامانه گزارش تخلفات بهداشتی )و پیگیری مشکلات بهداشتی  توسط کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه بیان کرد طرح بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تا 15 فروردین ماه سال 96 ادامه دارد.

لازم به ذکر است همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با سامانه ارتباطات و رسیدگی به شکایات مردمی 190کشوری تماس گرفته و مورد را اعلام نمایند.

 


 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5720
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید