• // - 08:43
  • بازدید: 929
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

اولین نمایشگاه تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برپا شد.

افتتاحیه اولین نمایشگاه تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور دکتر پریدار ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر مسعودی فر معاون بهداشت، مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه این معاونت، کارشناسان تغذیه و مدیران سایر گروه ها و ادارات در نگارخانه هنرمندان دزفول مورخ 13 آذر ماه 1397 برگزار شد.

افتتاحیه اولین نمایشگاه تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور دکتر پریدار ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر مسعودی فر معاون بهداشت، مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه این معاونت، کارشناسان تغذیه و مدیران سایر گروه ها و ادارات در نگارخانه هنرمندان دزفول مورخ 13 آذر ماه 1397 برگزار شد.

در این نمایشگاه دکتر مسعودی فر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول ضمن تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در جامعه خاطر نشان کرد: امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام مردم در همه اوقات به غذای سالم،‌ کافی و مغذی برای تامین نیازهای غذایی آنها به منظور داشتن زندگی سالم و فعال است. وی گفت: برخی از اقشار جامعه به دلایل مختلف نسبت به عدم دسترسی به مواد غذایی مناسب، کافی و مغذی آسیب‌پذیرتر هستند. علل ناامنی غذایی بی‌ثباتی در تولید و عرضه غذا، فقر، بیکاری، تورم،مشکلات اقتصادی، بیسوادی، ناآگاهی‌های تغذیه‌ای، حوادث، خشکسالی، قحطی و ... می باشند.

دکتر مسعودی فر ادامه داد: انواع سوء‌تغذیه ناشی از ناامنی غذایی، بر سلامت، یادگیری و توسعه اقتصادی جامعه اثرات ناخواسته‌ای را به جای می‌گذارد. بنابراین نقش خانوار در انتخاب سبد غذایی خود به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم‌ترین و زیربنایی‌ترین آنها فرهنگ و دانش تغذیه‌ای خانواده است.

همچنین در ادامه مهندس جودکیان مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت با بیان اینکه در شرایط فعلی عرضه غذا نسبتا کافی است اما عدم تعادل در مصرف وجود دارد افزود: از آنجایی که طی سال‌های اخیر رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر جای خود را به رژیم غذایی با سهم بیشتری از چربی، قند و غذاهای فرآیند شده و کم فیبر داده است و غذای آماده متعلق به فرهنگ بیگانه، جایگزین سفره سنتی شده است، لازم است در خانواده‌های ایرانی آموزش فراگیر در خصوص تغذیه مناسب صورت گیرد.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت ادامه داد: در همین راستا گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت نمایشگاه گروهی با موضوع تغذیه سالم در نگارخانه هنرمندان دزفول برپا داشته است و از هنرمندان به نام این شهرستان آثاری ارزنده در راستای ارتقای اهداف فوق ارائه شده است. در افتتاحیه این نمایشگاه از آثار هنرمندان که بازگو کننده مشکلات تغذیه ای می باشد، نمایشی با موضوع دو سوی سوء تغذیه (چاقی و لاغری) توسط بازیگران تئاتر دزفول به اجرا در آمد که مورد استقبال تعداد زیادی از بازدید کنندگان قرار گرفت .

گروه  بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، با به نمایش گذاشتن تندیس هرم غذایی نماد تغذیه صحیح و رسانه های آموزشی متفاوت از جمله کتابچه، دفترچه، ویژه نامه، پمفلت، بولتن و ... جهت ارتقايهمچنین  سطح سواد تغذیه ای جامعه در نظر گرفته بود که در نمایشگاه برای استفاده عموم تا پایان آذر ماه  توزیع خواهد شد.



 


 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 8030
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید