• // - 08:21
  • بازدید: 545
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر نوروز سواری خبر داد:

اولویت استخدام در شبکه بهداشت و درمان شوش با جوانان بومی این شهرستان است/ آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت ماه/ افراد دارای فشار خون بالا برای دریافت خدمات درمانی به سطوح بالاتر معرفی می‌شوند

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش تاکید کرد: اولویت استخدام در شبکه بهداشت و درمان شوش با جوانان بومی این شهرستان و بر اساس توانمندی و طی کردن مراحل گزینشی است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش تاکید کرد: اولویت استخدام در شبکه بهداشت و درمان شوش با جوانان بومی این شهرستان و بر اساس توانمندی و طی کردن مراحل گزینشی است.

دکتر نوروز سواری با اشاره به فراخوان جذب نیرو در فوریت های پزشکی شوش خاطر نشان کرد: استخدام در رده های مختلف حوزه بهداشت و درمان شهرستان شوش به صورت مرحله به مرحله انجام و اطلاع رسانی لازم در این خصوص انجام خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش در بخش دیگری از گفت و گوی خود از آغاز «بسیج ملی کنترل فشار خون بالا» از ۲۷ اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: زمانبندی اجرای طرح تا ۱۵ تیرماه ۹۸ است.
دکتر سواری ادامه داد: از بین افراد بالای ۳۰ سال جامعه که فشار خون آنها پایش می‌شود، افراد دارای فشار خون بالا برای دریافت خدمات درمانی به سطوح بالاتر معرفی می‌شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: هدف اصلی کمپین کنترل فشار خون، درگیر کردن تمام نهادها و استفاده از تمام ظرفیت‌های اجتماعی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش بیان جزئیات بیشتر در این خصوص را به روزهای آینده موکول کرد.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار تصویری,اخبار شبکه شوش
  • کد خبر : 8629
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید