مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول:
از رانندگان غذا و دارو تجلیل شد
بمناسبت گرامیداشت بیست و ششم آذرماه،روز ملی حمل و نقل و رانندگان،دکتر سلمانپور از رانندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول تقدیر کرد.
بمناسبت گرامیداشت بیست و ششم آذرماه،روز ملی حمل و نقل و رانندگان،دکتر سلمانپور از رانندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول تقدیر کرد.
به گزارش خبرنگار وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو،مسعود زمانی راد،اظهار داشت: برپایی چنین مراسماتی بهانه ای برای تجلیل از پرسنل و همکارانی است که در ساختار سازمانی کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این روزهای سخت کرونایی بیش از گذشته همگام با کارشناسان دانشگاه همسو و همراه هستند.
مهندس زمانی راد بیان کرد:رانندگان استجاری دانشگاه با توجه به اینکه هیچگونه رابطه استخدامی با دانشگاه علوم پزشکی دزفول ندارند ولی علاوه بر انجام امورات محوله در تمامی مناسبت های ملی و مذهبی و همچنین برپائی نمایشگاه های تخصصی دانشگاه نهایت همکاری و همیاری را دارند.
مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو در خصوص هدف نامگذاری این روز بیان داشت:26 آذر ماه سال ۱۳۶۲،در حدود ۱۰۰ فروند کشتی منتظر تخلیه بار در بندرهای ایران بودند که پس از صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) کامیونها و تریلیهای زیادی از سرتاسر کشور برای تخلیه بار به آن بنادر اعزام شدند.
وی افزود: در سال ۱۳۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری، روز ۲۶ آذرماه به عنوان روز ملی حمل و نقل و رانندگان جهت تجلیل از این قشر زخمتکش نامگذاری شد.
در پایان،دکتر داود سلمانپور معاون غذا و دارو با اعطای هدایایی از رانندگان متعهد و با اخلاق این معاونت، آقایان حمید بالنده و غلامرضا نورآبادی تجلیل بعمل آورد.
این مراسم با رعایت کلیه شیوه نامه های بهداشتی و با حضور معاون و مدیران معاونت غذا و دارو و همچنین رانندگان این معاونت در روز شنبه 29 آذرماه 99 در سالن اجتماعات آفتاب این معاونت برگزار شد.
#کرونا_را_جدی_بگیریم
#همه_ماسک_میزنیم
نظر دهید