معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول
اولین کمیته برون بخشی برنامه امنیت غذا و تغذیه (الگوی باغ) در 7 استان کم برخوردار در معاونت بهداشت برگزار شد.
اولین کمیته برون بخشی برنامه امنیت غذا و تغذیه (اگوی باغ) در 7 استان کم برخوردار با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، معاون فنی ستاد مرکز بهداشت دزفول، رییس اداره امور اجتماعی و فرهنگی فرمانداری، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و نمایندگان ادارات کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد دزفول و سردشت، اداره بهزیستی و همچنین کارشناسان تغذیه ستاد و معاونت بهداشت مورخ 2 تیر ماه 1400 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
اولین کمیته برون بخشی برنامه امنیت غذا و تغذیه (اگوی باغ) در 7 استان کم برخوردار با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، معاون فنی ستاد مرکز بهداشت دزفول، رییس اداره امور اجتماعی و فرهنگی فرمانداری، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت و نمایندگان ادارات کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد دزفول و سردشت، اداره بهزیستی و همچنین کارشناسان تغذیه ستاد و معاونت بهداشت مورخ 2 تیر ماه 1400 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، سابقه اجرای برنامه را بصورت پایلوت در 7 شهرستان از 7 استان کم برخوردار را تشریح نمودند. در ادامه ایشان ضمن اشاره به به نحوه دستیابی به هدف اصلی برنامه" بهبود وضعیت امنیت غذا و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی دزفول در سال 1400" به ارائه شاخص های سرانه مصرف ماکرونوترینت ها خصوصا درشرایط کنونی کووید19 و همچنین کلیاتی از ساز و کار برنامه پرداخت.
گفتنی است به منظور شناسایی خانوارهای ناامن و سنجش درجه نا امنی از پرسشنامه استاندارد سرشماری به عنوان ابزار کار استفاده خواهد شد سپس 3 دسته مداخله اصلی طبق آئین نامه برای این خانوارها صورت خواهد گرفت :
1- آموزش اصول و فنون مدیریت تغذیه خانوار بر اساس بسته استاندارد.
2- ارائه خدمات حمایت اجتماعی با هدف خوداتکایی خانواده.
3- اقدام جامعه شامل تقویت همکاری بین بخشی ادارات شهرستان و مشارکت مردم در کاهش عوامل خطر مسبب در نا امنی غذایی و
مداخلات مناسب آن که در کمیته اقدام واقع در فرمانداری مورد اجرا قرار خواهد گرفت.
در پایان با بررسی نظرات و گفتگو در خصوص راهکارهای اجرایی در جهت پیشبرد برنامه، این کمیته به پایان رسید.


نظر دهید