• // - 16:30
  • بازدید: 143
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول

35 برنامه راهبردی ازکنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت استخراج شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشگی دزفول اظهار داشت: 35 برنامه راهبردی ازکنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت استخراج شده است.

 به گزارش خبرنگار وبدا، دکترعلیرضا خسروپناه در اولین نشست ارائه دستاوردهای کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی دزفول که صبح روز شنبه در دفتر دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور برگزار شد گفت: در راستای پاسخگویی اجتماعی و بسط نتایج این کنگره به مسئولان و ذینفعان ملی 35 برنامه راهبردی ازکنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت استخراج شده است. دکتر خسروپناه افزود: عمده این برنامه ها در حوزه حاکمیتی، نظام سلامت و علوم و فناوری است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: این مرکز تمام تلاش خود را برای بسط دستاوردها  بکار خواهد گرفت و نتایج حاصل از این کنگره در راستای مسولیت علمی، تحقیقاتی و اجتماعی خود  را برای ارتقای تاب آوری نظام سلامت در برابر تغییرات اقلیمی و کاهش خطرات سلامتی ناشی از آن و افزایش سازگاری افراد در معرض انجام خواهد داد.

در این نشست که با حضور دکتر محمد اسماعیل مطلق رییس محترم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، دکتر محمد جواد محمدی زاده عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی دزفول، دکتر حمیدرضا آقاباباییان رئیس مرکز تغییر اقلیم و سلامت، دکتر خالقی نماینده محترم سازمان جهانی بهداشت ، نماینده محترم اموربین المللی وزارت بهداشت و جمعی از اندیشمندان حوزه تغییر اقلیم و سلامت حضور داشتند پیرامون حوزه تغییر اقلیم و سلامت بحث و تبادل نظر شد.

اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت اسفند ماه سال 1402 با حضور اندیشمندان این حوزه تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 17802
کلمات کلیدی
فریدون جعفریان

فریدون جعفریان

تصاویر