• // - 03:32
  • بازدید: 564
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون بهداشت با جهادگران قرارگاه جهادی شهدای پیام نور دیدار کرد.

دکتر مهدیه توکلی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در روز پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ با قرارگاه جهادی شهدای پیام نور جهت بررسی و حل مشکلات بهداشتی این منطقه دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر مهدیه توکلی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در روز پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۶ با قرارگاه جهادی شهدای پیام نور جهت بررسی و حل مشکلات بهداشتی این منطقه دیدار کرد.

در این جلسه معاون بهداشت ضمن تشکر از اقدامات ارزشمند جهادی این قرارگاه در رسیدگی به مسائل بهداشت منطقه ی پیام نور بیان داشت: در راستای ارائه ی خدمات بهتر به مرکز خدمات جامع سلامت شهری پیام نور، در اسرع وقت بررسی‌های لازم به عمل خواهد آمد و ضمن پایش شاخصهای بهداشتی منطقه ،مداخلات لازم را انجام خواهیم داد.

دکتر مهدیه توکلی با بیان اینکه در حال ارزیابی دقیق مسائل و مشکلات خانه های بهداشت و مراکز مناطق کمتر برخوردار در حاشیه ی شهر و روستاها هستیم، گفت: اولویت اول ما در بهداشت ارتقا سطح سلامت منطقه و پیشگیری از ایجاد بیماری های مختلف است، البته در این راه به همکاری برخی ارگانها به شدت نیازمندیم.

در ادامه نمایندگان قرارگاه جهادی شهدای پیام نور به بیان برخی مشکلات بهداشتی این منطقه پرداختند.
در این جلسه دکتر بهروز اسماعیل چگنی مسئول بسیج جامعه پزشکی و دکتر محمدعلی شفیعی رئیس مرکز بهداشت دزفول، معاون بهداشت را همراهی می کردند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 12278
کلمات کلیدی
سعید نصیرگلی

سعید نصیرگلی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید