روابط عمومی معاونت بهداشت
دومین کمیته ستاد اجرایی پویش ملی سلامت برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار وبدا ، در این کمیته که با حضور موثر نماینده فرماندار و نمایندگان ادارات برگزار گردید، دکتر خسروپناه رئیس ستاد اجرایی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا، بیان کرد: در تمام کشورها شاخص امید به زندگی تحت تاثیر وقوع بیماری های غیرواگیر بخصوص بیماری دیابت، فشارخون و سرطان ها بوده و با کنترل و پیشگیری از این بیماریها، امید به زندگی افزایش می یابد.
وی افزود: پویش غربالگری دیابت و فشارخون بالا در کشور و دانشگاه از 20 آبان با هدف شناسایی زودهنگام دیابت و فشارخون؛ و مراقبت و درمان بیماران شناسایی شده، آغاز گردیده است.
در ادامه دکتر عصار، معاون بهداشت و دبیر ستاد اجرایی پویش ملی سلامت اظهار داشت: در این پویش، تمام افراد بالای ۱۸ سال با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت منطقه خود تحت مشاوره و آزمایش غربالگری توسط نیروهای بهداشتی قرار می گیرند. ایشان افزود با اجرای این طرح زیرساخت برای اجرای برنامه پزشک خانواده شهری آماده و مسیر هموار خواهد شد.
خانم مهندس جولا مدیرگروه بیماری های غیرواگیر و ناظر دانشگاهی پویش سلامت گفت: با اقدامات زیادی که در این راستا انجام شده در حال حاضر نزدیک به 700 بیمار جدید دیابتی و 1100 بیمار فشارخونی جدید شناسایی شده و تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند. در پایان جلسه ضمن تاکید بر ضرورت هماهنگی و تعامل بین دانشگاه و سایر ادارات و ارگان ها جهت هر چه بهتر برگزار شدن این پویش ملی، مصوباتی به تصویب رسید.