• // - 10:05
  • بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول

دومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی سال جاری با محوریت کوی پیام نور در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول ظهر امروز (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) دومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت مسائل سلامت محور کوی پیام نور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول ظهر امروز (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) دومین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی با محوریت مسائل سلامت محور کوی پیام نور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور برگزار شد.

علیرضا خردمند فرماندار ویژه شهرستان دزفول که ریاست این جلسه بر عهده داشت، از اعضا شورا خواست توجه ویژه‌ای در رفع مسائل منطقه پیام نور داشته باشند و لزوم تشکیل کارگروه های ویژه احصا و رفع نیازهای این منطقه را از روسای ادارات خواستار شد.

انجام کارهای پژوهشی در زمینه چگونگی رفع این مسائل، توسعه فضاهای ورزشی، ایجاد مکان های فرهنگی مانند احداث کتابخانه و انجام کارهای فرهنگی را از مهمترین راهکارهای توسعه این منطقه ذکر کرد.

خردمند ضمن اعلام این خبر که اعتبارات قابل توجهی در راستای توسعه کوی پیام نور اختصاص داده شده، گفت؛ عمده ترین مسئله این منطقه نامشخص بودن حدود شهری است.دکتر علیرضا خسروپناه که ایده برگزاری این جلسه در کوی پیام نور را ارائه داده بود، هدف از برگزاری آن را ایجاد هم اندیشی و هم افزایی دستگاه ها در حل مسائل مربوط به کوی پیام نور ذکر کرد.وی ابراز خرسندی کرد که با حضور مدیران ارشد شهرستانی در این جلسه بتوان بر مسائل و نیاز های مردم این منطقه فائق آمد.

مهشید عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این جلسه گفت؛ در بهترین شرایط، حوزه سلامت فقط می تواند ۲۵ درصد از سلامت جامعه را تامین کند و ۷۵ درصد به همکاری های بین سازمانی و مشارکت اجتماعی مرتبط است.

عصار ادامه داد؛ شاخص های ارائه مراقبت در مرکز خدمات جامع سلامت بخشداری از میانگین مراقبت های ارائه شده در مراکز شهری بالاتر است اما در کوی پیام نور، آسیب های اجتماعی، مرگ کودکان، شیوع بیماری فشارخون و دیابت، شیوع اضافه وزن و چاقی، از مهمترین چالش هاست که با اجرای مداخلات آموزشی، توسعه فضاهای فرهنگی ورزشی، احداث فرهنگسرا و کتابخانه و همچنین مشارکت نهادها می توان این چالش ها را تقلیل داد.

دکتر شفیعی نیا رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت؛ در سال های گذشته با احداث مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و حضور نیروهای بهداشتی و درمانی زیر ساخت های بهداشتی و درمانی توسعه یافته که خدماتی همچون ویزیت بیماران، مراقبت مادران باردار، ارائه بسته های خدمتی، غربالگری بیماری های غیرواگیر.. به مردم ارائه می شود.

در خاتمه مصوبات جلسه از جمله جمع آوری سگ های بلاصاحب، لایروبی کانال های آبیاری و جمع آوری گل و لای، توسعه فضاهای ورزشی، جمع آوری نخاله های ساختمانی، ایمن سازی کانال های آبیاری، سامان دهی مشاغل مزاحم، انجام کارهای پژوهشی در زمینه آسیب های اجتماعی، روشنایی پارک دانشگاه پیام نور .. قرائت و برای اجرا به اعضای شورای سلامت و امنیت مواد غذایی ابلاغ شد.

شایان ذکر است تعدادی از اهالی محترم منطقه به نمایندگی از ساکنین کوی پیام نور در این جلسه حضور فعال داشتند و به طرح مسائل و راهکارهایی برای حل آنها پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار مرکز بهداشت دزفول
  • کد خبر : 17970
کلمات کلیدی
هادی احسان بخش

هادی احسان بخش

تصاویر